Masz pytania? Zadzwoń! +48 797 897 895

Masz pytania? Zadzwoń!

Lighthief

Παραλαβή και ανακύκλωση ηλιακών πάνελ από την Ελλάδα.

Παραλαβή και ανακύκλωση ηλιακών πάνελ από την Ελλάδα.

Lighthief – Ανακύκλωση Φωτοβολταϊκών Πάνελ σε Όλη την Ευρώπη

ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΝΕΛ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΝΕΛ ΑΠΟ ΦΑΡΜΕΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΑΝΕΛ ΓΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ

**ΒΟΗΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΧΑΡΤΟΚΟΠΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ

Παίρνουμε τις παρακάτω κατηγορίες φωτοβολταϊκών πάνελ για ανακύκλωση από όλη την Πολωνία και την Ευρώπη:

  • Φωτοβολταϊκά πάνελ με ζημιές από μεταφορά ή εγκατάσταση
  • Γρατζουνιές, σπασμένα ή ραγισμένα αλουμινένια πλαίσια, σπασμένα γυαλιά των πανελ, αποσυνδεδεμένες συνδεσμικές κουτιά, σπασμένες πλάτες των πανελ, αποκόλληση της προστατευτικής επένδυσης
  • Φωτοβολταϊκά πάνελ με μηχανικές ζημιές
  • Φωτοβολταϊκά πάνελ που έχουν υποστεί ζημιές από θύελλες, πλημμύρες, πυρκαγιές, πτώση δέντρων ή κλαδιών, καταστράφηκαν από βανδαλισμούς ή έχουν προσβληθεί από άλλους τύπους μηχανικών ζημιών
  • Φωτοβολταϊκά πάνελ από αποσυναρμολόγηση φωτοβολταϊκών φαρμών
  • Φωτοβολταϊκά πάνελ που έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ζωής τους και αντικαθίστανται από νέα φωτοβολταϊκά πάνελ από μεγάλες και μικρές εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών
  • Φωτοβολταϊκά πάνελ με εργοστασιακά ελαττώματα
  • Φωτοβολταϊκά πάνελ απευθείας από τους κατασκευαστές που διαπιστώνουν ελαττωματικά προϊόντα που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά

Προσφέρουμε εκτιμήσεις για την ανάκτηση των φωτοβολταϊκών πανελ για ανακύκλωση. Διοργανώνουμε τη μεταφορά και την αποσυναρμολόγηση από φωτοβολταϊκά φάρμες και οικιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις σε όλη την Ευρώπη και ορισμένες χώρες εκτός ΕΕ.

Ανάλογα με τον τύπο, το είδος και την ισχύ των πάνελ, το κόστος ανάκτησης των φωτοβολταϊκών πανελ για ανακύκλωση κυμαίνεται αυτή τη στιγμή από 2,50 έως 5,00 PLN ανά κιλό (από 500 έως 1100 ευρώ ανά τόνο). Παραλαβή και ανακύκλωση ηλιακών πάνελ από την Ελλάδα.

Προστίθενται τα έξοδα μεταφοράς και αποσυναρμολόγησης των φωτοβολταϊκών πανελ αν απαιτούνται. Μπορούμε επίσης να προσφέρουμε εκτιμήσεις για την ανάκτηση αντιστροφέων και δομών πλαισίων για τα φωτοβολταϊκά πάνελ. Η ανακύκλωση των φωτοβολταϊκών πανελ πραγματοποιείται σε κύκλους R3 και R4. Εάν απαιτείται πιστοποιητικό για ασφαλιστική εταιρεία που επιβεβαιώνει τον τύπο ζημίας ή το ύψος της χρηματικής απώλειας, εκδίδουμε επίσης αυτά τα έγγραφα. Για τους πελάτες μας, αναφέρουμε επίσης κάθε φωτοβολταϊκό πάνελ που προορίζεται για ανακύκλωση σε περιβαλλοντικά καταλύματα.

Γιατί η ανακύκλωση των φωτοβολταϊκών πανελ είναι επικερδής;

Η Lighthief είναι μια εταιρεία που έχει ως κύριο σκοπό της την ανακύκλωση των φωτοβολταϊκών πανελ – όλες οι δραστηριότητές μας, οι έρευνες και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες μας στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση.

Στην Πολωνία αυτό το πρόβλημα δεν έχει αναγνωριστεί ακόμα, αν και από τις έρευνές μας και την παρακολούθηση της αγοράς προκύπτει σαφώς ότι έχουμε ήδη τόνους φωτοβολταϊκών πανελ που είναι κατάλληλα για ανακύκλωση στην Πολωνία. Πρόκειται κυρίως για φωτοβολταϊκά πανελ που έχουν υποστεί ζημιές από μεταφορά, είναι γρατζουνισμένα, έχουν πλημμυρίσει, έχουν υποστεί βροχοπτώσεις ή άλλες μηχανικές βλάβες (συχνά είναι εργοστασιακά ελαττώματα ή κατεστραμμένα κοντέινερ που φθάνουν από την Ασία). Είμαστε βέβαιοι ότι η πρωτοποριακή μας προσέγγιση στην ανακύκλωση των φωτοβολταϊκών πανελ θα φέρει όλο και περισσότερα και πιο συγκεκριμένα οικονομικά αποτελέσματα.

Με την αύξηση των τιμών της πυριτίου, η ανάκτησή του γίνεται οικονομικά πιο επικερδής. Ήδη το κόστος απόκτησης καθαρής πυριτίου από τα φωτοβολταϊκά πανελ αρχίζει να μειώνεται σταδιακά σε σχέση με το κόστος εξόρυξής του, και λαμβάνοντας υπόψη τον όγκο των φωτοβολταϊκών πανελ που παράγονται και εγκαθίστανται, αυτή η επιχείρηση έχει ισχυρές τάσεις ανάπτυξης.

Ο Διεθνής Οργανισμός Ανανεώσιμης Ενέργειας εκτιμά ότι έως το 2050, στην παγκόσμια αγορά θα επιστρέψουν ακόμα και 78 εκατομμύρια τόνοι πρώτων υλών από τα φωτοβολταϊκά πανελ, αξίας άνω των 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Παραλαβή και ανακύκλωση ηλιακών πάνελ από την Ελλάδα.

Η αγορά ανακύκλωσης φωτοβολταϊκών πανελ αυξάνεται και θα αυξηθεί πολύ γρήγορα. Από τη μία πλευρά, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για την ανάκτηση φωτοβολταϊκών πανελ, πρώτες ύλες και φράξιες, και από την άλλη πλευρά, λόγω των αυξανόμενων περιβαλλοντικών απαιτήσεων για τους κατασκευαστές φωτοβολταϊκών πανελ. Η συνειδητοποίηση μας ότι η ανακύκλωση των φωτοβολταϊκών πανελ είναι ο μόνος τρόπος για ένα πλήρως „πράσινο” κύκλο παραγωγής είναι πολύ ισχυρή!

Στην Πολωνία δεν ακούγεται καθόλου για την επισκευή των παραδοθέντων φωτοβολταϊκών πανελ. Πώς ακούγεται εάν πούμε ότι επαναφέρουμε ένα πλήρως λειτουργικό νέο προϊόν από απόβλητα; Αυτό έχει καίρια σημασία από την άποψη του „πράσινου” κύκλου ζωής των προϊόντων, του ενεργειακού ισοζυγίου και του κύκλου ζωής των φωτοβολταϊκών πανελ. Πολλές φορές το κόστος επισκευής των φωτοβολταϊκών πανελ, συμπεριλαμβανομένης της παροχής νέας εγγύησης και νέου αριθμού σειράς, είναι πολύ χαμηλότερο από το κανονικό ανακύκλωσης των φωτοβολταϊκών πανελ. Συνεπώς, η ανακύκλωση των φωτοβολταϊκών πανελ δεν είναι μόνο επικερδής, αλλά και περιβαλλοντικά φιλική.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να λάβετε μια εκτίμηση για την ανακύκλωση των φωτοβολταϊκών πανελ σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Παραλαβή και ανακύκλωση ηλιακών πάνελ από την Ελλάδα.

If you are interested in recycling Your solar modules or investing in solar farms in Poland, don’t hesitate to get in touch with us at +48 797 897 895 or biuro@lighthief.com

Read about solar asset management in Poland.

Also, read about Solar Investments in Poland.

Read about Poland’s solar farms industry.

Also, about Chinese solar investors in Poland.

Read about O&M services on solar farms.

Dodaj komentarz

+48 797 897 895